Wat te doen bij schade

U bent verzekerd met een WA autoverzekering en nou heeft u een schade te pakken. Wat is dan het vervolgtraject als u schade heeft? Over het algemeen kunt u zeer eenvoudig een schade melden via de website van de verzekeraar waar u bij bent aangesloten. Dit kan overigens niet bij alle verzekeraars, dus dan zal het via de telefoon moeten gebeuren.

Veel mensen ervaren dit trouwens ook al prettiger: een schade melden via de telefoon. Het is natuurlijk een belangrijk iets en het blijkt toch dat mensen dan liever persoonlijk contact met iemand hebben dan dat ze het online doen. Op deze manier is er toch wat meer vertrouwen in de goede afloop op de een of andere manier.

U ziet in ons overzicht dat van alle verzekeraars alleen bij Delta Lloyd geen online polismap beschikbaar is. Dat wil overigens niet zeggen dat als Delta Lloyd uw verzekeraar is u daar geen schade online kunt melden. Het enige wat online polismap wil zeggen is dat u niet online uw polis kunt bekijken. Dat is ook helemaal niet noodzakelijk aangezien u uw polisvoorwaarden altijd thuis krijgt gestuurd.

Previous post:

Next post: